Termeni si conditii

Termeni utilizati in caseta de comanda

Stoc limitat - produsul este pe stoc in cantitate limitata ( 1-5 bucati).    Stoc epuizat temporar - produsul nu este pe stoc.

La comanda - produsul nu este pe stoc; se poate livra numai pe comanda, in termenul confirmat prin e-mail de catre rabitcomis.ro, dupa primirea comenzii. De retinut ca pentru acest gen de comenzi, produsul se va achita in avans. Avansul se poate achita numerar in magazin sau prin transfer bancar. 

Rabit Comics poate livra produsele pe baza de abonament. Pentru detalii privind abonamentele va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Cum cumpar

Preturile produselor afisate pe rabitcomics.ro includ T.V.A. Preturile produselor afisate nu includ taxele de transport, asigurare si taxa ramburs.
1. Daca doriti un produs, apasati pe imaginea sau pe denumirea acestuia si veti avea afisata o pagina cuprinzând detaliile produsului selectat.
2. Comanda produselor dorite se face prin apasarea butonului <Adauga la cos>. Puteti oricand sa verificati cosul de cumparaturi apasand fereastra  "Afisare cos" unde veti vizualiza comanda cu toate produsele selectate.
3. Daca ati finalizat cumparaturile, apasati " Finalizare comanda" si veti fi directionat în pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa va introduceti datele personale sau de firma, sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati, sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate, sa finalizati / anulati comanda. Trebuie sa specificati modalitatea de plata (ramburs sau prin ordin de plata) si livrarea prin curier. De asemenea, formularul de comanda trebuie completat cu seria si numarul de buletin pentru ca legile in vigoare specifica ca factura trebuie sa contina seria si numarul actului de identitate al cumparatorului.
4. Dupa completarea datelor personale si de livrare, apasati butonul " Lanseaza comanda".

Ulterior o sa primiti, pe adresa de e-mail specificata in formularul de comanda, o confirmare electronica de comanda. Confirmarea electronica va contine produsele selectate, valoarea acestora, cheltuielile de transport, precum si adresa de livrare. Plata se va putea efectua ramburs sau prin transfer bancar in contul mentionat in factura Proforma.

Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea datelor continute in confirmarea electronica primita si de a ne semnala in termen de 12 ore de la lansarea comenzii orice erori sau omisiuni (clientul isi asuma intreaga responsabilitate in situatia in care comunica prin formularul de comanda al rabitcomics.ro un nume/prenume fals si/sau o adresa de e-mail invalida, necorespunzatoare si / sau atribuita deja unui alt client; acest fapt exonereaza rabitcomics.ro de raspundere, iar comanda se considera automat anulata).

Termeni si conditii privind utilizarea site-ului www.rabitcomics.ro

Acest document reglementeaza utilizarea site-ului www.rabitcomics.ro, precum si toate serviciile si produsele oferite, prin intermediul aceluiasi site. Navigarea, accesul si utilizarea site-ului implica transmiterea automata a acordului dumneavoastra in totalitate, ca utilizator, a prezentelor conditii de utilizare a site-ului www.rabitcomics.ro.

Prin „utilizator” se intelege oricare persoana care acceseaza site-ul www.rabitcomics.ro, indiferent de scopul, mijloacele, interesele si calitatea cu care actioneaza. Utilizatorul este de acord sa folosesca site-ul www.rabitcomics.ro doar in scopuri legale. Utilizatorului ii este interzisa transmiterea si postarea prin intermediul site-ului www.rabitcomics.ro a oricaror materiale cu caracter ilegal, abuziv, amenintator, hartuitor, vulgar, obscen, sexual, profanator, discriminator, publicitar sau de natura sa incurajeze un comportament care constituie elementele unei infractiuni din legislatia romana si europeana. In cazul in care nu acceptati sau acceptati partial termenii si conditiile prezentului document, nu va este consimtit accesul, navigarea precum si folosirea site-ului www.rabitcomics.ro. Ne rezervam drepul de a modifica, oricand consideram necesar, preturile de vanzare ale produselor afisate pe magazinul www.rabitcomics.ro.

Clientul isi asuma intreaga responsabilitate in situatia in care comunica prin formularul de comanda al rabitcomics.ro un nume/prenume fals si/sau o adresa de e-mail invalida, necorespunzatoare si / sau atribuita deja unui alt client. Acest fapt exonereaza rabitcomics.ro de raspundere, iar comanda se considera automat anulata.
Ne rezervam drepul de a modifica, oricand consideram necesar, preturile de vanzare ale produselor afisate pe magazinul www.rabitcomics.ro. In cazul transmiterii unor date eronate sau false in fereastra "Finalizare Comanda" ( date facturare, modalitatea de plata, date contact si livrare) comanda se considera automat anulata.
Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea datelor continute in comunicarea de confirmare si de a ne semnala in termen de 12 ore de la lansarea comenzii orice erori sau omisiuni.
Clientul care, cu rea-credinta, refuza sa ridice sau sa achite comanda expediata, raspunde din punct de vedere juridic fata de rabitcomics.ro si va fi obligat sa achita contravaloarea cheltuielilor de ambalare, expediere si retur a comenzii efectuate si neonorate si da dreptul rabitcomics.ro sa urmeze orice cale legala pentru recuperarea prejudiciului.
Este posibil ca unele produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Ne rezervam dreptul de a refuza comanda Dvs in urmatoarele cazuri: nu se poate confirma plata, exista restrictii de livrare in zona respectiva, produsul nu este in stoc, este retras, informatiile Dvs. personale sunt eronate sau nu sunt acceptate.
Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile care contin doar un singur produs. Comenzile care contin cantitati mai mari de 10 bucati per produs, din mai multe produse, nu vor fi livrate cu plata ramburs; acestea vor fi livrate doar dupa plata si incasarea contravalorii acestora in avans.
Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile cu valoare mai mica de 20 lei, fara taxa de expeditie.
Ne rezervam dreptul de a refuza comanda ta din orice motiv, pe proprii considerente.

Obligatiile utilizatorului
- sa nu desfasoare activitati de tip cracking, hacking etc, actiuni care sa pericliteze buna functionare a Site-ului rabitcomics.ro, a serverului, securitatea informatiilor etc.
- sa nu introduca cod sau secvente de cod cu caracter de virusi sau malware care ar putea pune in pericol securitatea datelor, a sistemului si a Site-ului rabitcomics.ro;
- sa nu modifice, sa nu copieze, sa nu transmita, sa nu distribuie, sa nu afiseze, sa nu publice, sa nu reproduca, sa nu vinda si sa nu creeze produse asemanatoare sau derivate, sau orice fel de informatii sau Servicii obtinute prin intermediul Site-ului rabitcomics.ro;
- sa nu modifice, sa nu altereze, sa nu copieze, sa nu transmita, sa nu distribuie, sa nu afiseze, sa nu publice, sa nu reproduca, sa nu vanda, sa nu stearga si sa nu reelaboreze (reverse engineering) continutul Site-ului rabitcomics.ro, si nici codul sau secventele de cod folosite de acesta, inclusiv indicatiile referitoare la dreptul de autor, marca inregistrata sau orice alta indicatie referitoare la dreptul de proprietate exclusiva si de copyright al Site-ului rabitcomics.ro;
- sa nu foloseasca site-ul rabitcomics.rosi continutul sau in scopuri ilegale
- sa nu acceseze in mod neautorizat baza de date a Site-ului rabitcomics.ro.
In situatia in care, prin nerespectarea conditiilor expuse mai sus, pricinuiti, direct sau indirect, o dauna Site-ului rabitcomics.ro, sunteti de acord sa despagubiti proprietarii site-ului rabitcomics.ro pentru orice paguba, indiferent de natura si intinderea ei.

Politica de confidentialitate
rabitcomics.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre rabitcomics.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, oferte speciale si/sau promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. rabitcomics.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.rabitcomics.ro. De asemenea, rabitcomics.ro nu va transmite sau divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara a primi acordul dvs. explicit in acest sens. Datele dvs. personale vor putea fi transmise numai autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si dreptul sa solicitati stergerea datelor dumneavoastra din sistemele noastre informatice. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa pe adresa noastra de contact.

Copyright
Utilizatorul se obliga, de asemenea, sa nu violeze masurile tehnnologice si de protectie ale Site-ului, si sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale rabitcomics.ro. Intregul continut al site-ului www.rabitcomics.ro, indiferent de natura sa, inclusiv, logo-uri, imagini (desene, material iconografic si fotografic), software, text, elemente grafice, baze de date, coduri sursa sau secvente de coduri sursa, proiecte aplicative, formule si algoritmi este proprietatea exclusiva a site-ul rabitcomics.ro si, fiind protejat de legislatia privind protectia drepturilor de autor, a marcilor, a brevetelor si altor drepturi de proprietate intelectuala. Denumirea rabitcomics.ro, logo-urile si simbolurile asociate ei, precum si combinatii ale acestora cu orice cuvant, simbol grafic sau sub orice alta forma, folosite in Site, sunt proprietatea exclusiva a rabitcomics.ro si nu pot fi in nici un mod utilizate fara acordul prealabil si explicit exprimat in scris al proprietarilor de drept. Orice utilizare abuziva a Site-ului cade sub incidenta sanctionatorie a normelor legale in vigoare, atragand raspunderea utilizatorului. In situatia in care, prin nerespectarea conditiilor expuse mai sus, pricinuiti, direct sau indirect, o dauna Site-ului rabitcomics.ro, sunteti de acord sa despagubiti proprietarii site-ului rabitcomics.ro pentru orice paguba, indiferent de natura si intinderea ei.

Important de retinut!
Orice comanda lansata prin intermediul site-ului rabitcomics.ro devine contract, procedura reglementatata de O.G. nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea nr. 51/2003 pentru aprobarea O.G. nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, Legea nr. 148/2000 privind publicitatea, Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si de alte acte normative incidente. Contractul stipulat intre rabitcomics.ro si dumneavoastra in calitate de Client se va considera incheiat in momentul in care comanda facuta de dumneavoastra, cu respectarea procedurii de comanda-achizitie indicata pe Site, a ajuns la cunostiinta noastra si comanda a fost confirmata de crabitcomics.ro. Comanda facuta de dumneavoastra prin intermediul Site-ului va fi considerata obligatorie pentru rabitcomics.ro doar daca intreaga procedura de comanda - achizitie a fost efectuata corect, fara evidentierea nici unui mesaj de eroare din partea Site-ului iar produsul se afla inca pe stoc. Prin efectuarea si trimiterea comenzii, dumneavoastra in calitate de Client recunoasteti si declarati ca ati luat cunostinta de toate indicatiile furnizate in timpul procedurii de comanda – transmiterea platii si ca acceptati integral prezentul document. Transferul bancar va trebui sa fie efectuat in termen maxim de 48 ore de la primirea facturii proforme. Clientul va trebui apoi sa trimita catre rabitcomics.ro o copie a transferului bancar la numarul de fax 031.10.20.305 sau pe adresa de e-mail contact@rabitcomics.ro. Ordinul de plata trebuie sa fie semnat si stampilat de banca platitoare. Dupa confirmarea transferului prin fax sau e-mail si confirmarea de catre banca a incasarii sumei, rabitcomics.ro va proceda la expedierea coletului. Clientul care, cu rea-credinta, refuza sa ridice sau sa achite comanda facuta, raspunde din punct de vedere juridic fata de rabitcomics.ro si va fi obligat sa achita contravaloarea cheltuielilor de ambalare, expediere si retur a comenzii efectuate si neonorate si da dreptul rabitcomics.ro sa considere contractul de achizitie reziliat de drept fara nici o formalitate si fara nici un preaviz.

Reclamatii privind produsele
rabitcomics.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul on-line, descrierile fiind traduceri ale datelor comunicate de furnizor. Imaginile prezentate pe rabitcomics.ro pot fi diferite de produsele fizice (personaje, culoare, aspect, grafica etc.). rabitcomics.ro.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care produsul nu mai este pe stoc sau in oferta furnizorului, sau s-a schimbat pretul ori a intervenit un motiv care ar influenta neonorarea comenzi, livrarea sau relatia cu furnizorii. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, rabitcomics.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. In cazul in care v-ati razgandit asupra achizitiei facute pe www.rabitcomics.ro, conform OUG 130/2000, ne puteti returna produsul/produsele in termen de maxim 10 zile lucratoare, si sa primiti banii inapoi,cu conditia notificarii in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) precum si respectarea conditiei ca produsul/produsele (inclusiv ambalajul original) sa fie in aceeasi conditie in care le-ati primit si nu au suferit deteriorari. Daca coletul a venit deteriorat trebuie sa prezentati Procesul verbal incheiat cu firma de curierat in care se atesta faptul ca ati primit coletul deteriorat. Fara acest document nu se poate considera ca ati primit coletul deteriorat. Plata returnarii produsului si asigurarea faptului ca returul va ajunge in conditii bune la rabitcomics.ro revine clientului, urmand ca, rabitcomics.ro sa restituie clientului doar contravaloarea produsului returnat, dupa ce constata ca s-au respectat conditiile legale pentru returnare si ca, produsul este in starea in care a fost expediat. Restituirea contravalorii produsului returnat se va face in termen de 30 de zile lucratoare de la data primiri produsului returnat.

Dispute
Prezentul document va fi interpretat si guvernat de legea romana in vigoare. Rezolvarea oricaror controverse derivate sau in legatura cu prezentul document sau, in orice mod, referitoare la Site, produse si servicii, se va face pe cale amiabila. Aceasta nu inlatura competenta instantelor romane de drept comun. Orice notificare ce imbraca un caracter oficial trebuie trimisa in scris, la adresa mentionata mai jos,obligatoriu cu confirmare de primire.

Date de contact
D.A.R & KGL Srl  RC J40/7157/2010 CIF RO27217754
Adresa Bd.Nicolae Balcescu nr 35, Sector 1, Bucuresti
E-mail:contact@rabitcomics.ro  Fax 031.10.20.305

Modificari document
rabitcomics.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii prezentului document, in conformitate cu legislatia romana in vigoare, fara preaviz sau formalitate. Prezentul document, cu modificarile ulterioare, vor fi afisate pe site-ul rabitcomics.ro, in pagina “ Termeni si Conditii” si vor avea efect imediat.
Accesul in Site si folosirea Serviciilor, implica faptul ca dumneavoastra ati luat la cunostiinta si v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

Acest document a fost intocmit ( modificat) la data de 01 Ianuarie 2015.