Despre noi

30 Iulie 2014

Rabit Comics împlinește doi ani de activitate ! Doi ani în care am trăit și experimentat cu voi atmosfera uneia dintre cele mai iubite pasiuni din tărâmurile americane: benzile desenate ! Ne așteaptă în continuare ani plini de convenții, festivaluri, artiști, recomandări și serii intrigante!

Avem plăcerea să anunțăm deschiderea primului nostru magazin de benzi desenate! Magazinul de benzi desenate Rabit Comics vă pune la dispoziție toate seriile voastre favorite ! Veniți, intrați și alegeți ce titlu vă doriți ! Nicicând nu a fost mai simplu!

Așadar, vă așteptăm cu entuziasm, sugestii și voie bună, din 30 Iulie 2014, pe bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 35 (între Universitate și Piața Romană)..

30 Iulie 2012

Benzile desenate (comic books) sunt o cale de comunicare a artistilor graficieni in care predomina imaginile si adeseori cuvintele. Initial, ele au primit numele de Comic Books doarece continutul lor era bazat pe umor. In parcursul timpului, ideile si libertatea de exprimare a artistilor s-au schimbat si, o data cu ele, si povestile lor.
,,Rabit Comics" înseamnă pasiune şi devotament pentru benzile desenate, care, deşi vin din părţi total diferite ale Pământului, au reuşit să-şi găsească un loc sub acelaşi acoperiş. Vă invităm să cunoaşteţi sau să aprofundaţi o lume cu rădăcini puternice, o lume ce se afla acum în plină înflorire. Chit că doriţi să începeţi o colecţie nouă sau să vă completaţi una veche, ,,Rabit Comics" reprezintă magazinul perfect pentru dumneavoastră.
Primul comic book shop cu revistele la zi vă aşteaptă!